English version unavailable
 
Transformari
Transformari pe pagina de transformari
Trsnsformarile oferite de compania ZAPI se adreseaza unei game variate de utilaje de ridicat, stivuit si transport existente pe piata la ora actuala care folosesc alimentare in curent continuu iar pentru tractiune si ridicare atat motoare de curent continuu cat si de curent alternativ. Ele sunt foarte usor de adaptat si instalat pe orice utilaj indiferent de tipul de tractiune sau de tipul de comanda folosita la distribuitoare (cu micro contact sau inductiva).
In acelasi timp modelele prezentate la sectiunea Transformari sunt generice ele putand fi modificate functie de cererea clientului (de exemplu se pot pastra contactorii existenti pe utilaj in acest caz nemaifiind necesare decat chopper-ul, pedalierul si indicatorul de baterie+alarme).
Mentiune:
In sectiunea Bimotoare veti gasi transformarile pentru electrostivuitoare cu doua motoare de tractiune, in Monomotoare pentru cele cu un singir motor de tractiune iar in Transpaleti cele pentru transpaleti electrici.
Pana in prezent firma noastra a montat echipamente marca ZAPI electrostivuitoare produse de firme de renume cum ar fi: OM - FIAT, LINDE, STILL, JUNGEINRICH, TCM, CLARK si mai NOU chiar BALKANCAR. Bineinteles ca lista nu se opreste aici deoarece indiferent de marca si tipul utilajului dumneavoastra putem alege varianta optima atat din punctul de vedere al fiabilitatii cat si al costurilor.
Bimotoare Monomotoare Transpaleti
Index | Despre noi | Produse | Transformari | Contact | Harta Sitului
© 2005 Electrostivuitoare Service, Zapi Italia, ZTP Italia